Připravenou zeleninu orestujte na oleji asi 5 minut a zalijte 500 ml vody. Přiveďte k varu, vložte kostku bujonu a kari koření. Vařte přikryté poklicí na mírném plameni 30 minut. Podle chuti opepřete a servírujte.
Kam dál?
- Vydatná snídaně za 10 minut? Je to tak a stačí k tomu pár surovin, které koupíte všude a za pár korun. Posilněte se na celé dopoledne i vy!
- 6 TOP salátů z dob socialismu, na které jsme chodili každý den: Je to 30 let, ale na tu chuť se nezapomíná!
- Belskurychlý karamelový koláč s jablky: 10 minut přípravy + pečení, úžasná vůně po celé kuchyni !
- Pikantní polévka podle mistra šéfkuchaře, kterou uvaříte už za 20 minut! Luxusní oběd i vydatná večeře pro všechny gurmány.