Připravenou zeleninu orestujte na oleji asi 5 minut a zalijte 500 ml vody. Přiveďte k varu, vložte kostku bujonu a kari koření. Vařte přikryté poklicí na mírném plameni 30 minut. Podle chuti opepřete a servírujte.
Kam dál?
- Křehoučké vepřové řízky na hořčici: Kdo chce rychlý a fantasticky chutný oběd, ať se drží jen tohoto receptu !
- RUSKÉ KLOBOUKY: Nejchutnější vánoční cukroví, jaké znám – u nás mají takový úspěch, že se peču po celý rok!
- Fantastické povidlové buchty „SAMOKYSKY“: To těsto je malý zázrak, nekyne ani minut a rozdíl byste nepoznali!
- Po tomto receptu si v obchodě už nikdy nekoupíte tavený sýr: Domácí sýrová pomazánka, která zmizí i bez pečiva, nejchutnější recept !