Hned jak sklenice z trouby vyjmete, je musíte také zavíčkovat. Důkladně víčko utáhněte a potom každou sklenici uložte na kuchyňskou linku, dnem vzhůru. Takto je nechte při pokojové teplotě pomalu chladnout. Následně je vaše nakládané vepřové maso hotové. První sklenici klidně ochutnejte a ty zbývající je možné uchovávat v chladu a temnu, tedy nejlépe ve vaší lednici.
Kam dál?
- VÁNOČNÍ čokoládové kuličky za 5 MINUT: V obchodě už sladkosti nekupuji, toto připravím bleskově a chutnají milionově !!
- MONTE řezy bez pečení : Ideální na horké dny!
- Francouzský krém na zdobení a plnění dortů či dezertů: Je dokonalý jako od mistra cukráře!
- Famózní jogurtové muffiny, o jakých se vám ani nesnilo: Lahůdka, která vás nadchne !







