Toto nakládané vepřové maso je velmi jednoduché na přípravu. S kupovaným se nedá srovnat

15496
Sdílejte

Hned jak sklenice z trouby vyjmete, je musíte také zavíčkovat. Důkladně víčko utáhněte a potom každou sklenici uložte na kuchyňskou linku, dnem vzhůru. Takto je nechte při pokojové teplotě pomalu chladnout. Následně je vaše nakládané vepřové maso hotové. První sklenici klidně ochutnejte a ty zbývající je možné uchovávat v chladu a temnu, tedy nejlépe ve vaší lednici.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články