Hned jak sklenice z trouby vyjmete, je musíte také zavíčkovat. Důkladně víčko utáhněte a potom každou sklenici uložte na kuchyňskou linku, dnem vzhůru. Takto je nechte při pokojové teplotě pomalu chladnout. Následně je vaše nakládané vepřové maso hotové. První sklenici klidně ochutnejte a ty zbývající je možné uchovávat v chladu a temnu, tedy nejlépe ve vaší lednici.
Kam dál?
- Toto už není jen obyčejné sladké pečivo, ale skutečný dezert: Nadýchaní šneci z kynutého těsta, plněné delikátním krémem !
- Nejchutnější pečeně podle dědy šéfkuchaře: Velmi jemná a chutná, zaručeně neztvrdne!
- Jahodový dezert bez pečení : Potěšíte rodinu i přátele !
- Máte rádi rychlé, staré recepty? Toto je opravdu vynikající domácí jablečný koláč s fantastickou chutí