Hned jak sklenice z trouby vyjmete, je musíte také zavíčkovat. Důkladně víčko utáhněte a potom každou sklenici uložte na kuchyňskou linku, dnem vzhůru. Takto je nechte při pokojové teplotě pomalu chladnout. Následně je vaše nakládané vepřové maso hotové. První sklenici klidně ochutnejte a ty zbývající je možné uchovávat v chladu a temnu, tedy nejlépe ve vaší lednici.
Kam dál?
- Neocenitelné triky cukrářů ( nejen ) při vánočním pečení ! Linecké má mnohem lepší chuť a perníčky nikdy neztvrdnou
- Luxusní kávové řezy: Lahodný dezert nejen ke kávě !
- Italský šunkovo-sýrový nákyp PANZEROTTI z lahodného těsta: Vynikající občerstvení, které sbalíte i na výlet, či dětem na svačinu !
- Šokující změna v IKEI : Tomuto je po 70 letech konec !