Hned jak sklenice z trouby vyjmete, je musíte také zavíčkovat. Důkladně víčko utáhněte a potom každou sklenici uložte na kuchyňskou linku, dnem vzhůru. Takto je nechte při pokojové teplotě pomalu chladnout. Následně je vaše nakládané vepřové maso hotové. První sklenici klidně ochutnejte a ty zbývající je možné uchovávat v chladu a temnu, tedy nejlépe ve vaší lednici.
Kam dál?
- Jemný mléčný krém do všech zákusků a koláčů: Za pár korun máte náplň do dezertů jako od profi cukráře !
- Fanta řezy: Tady je původní recept !
- Nejlepší recept na kynuté těsto, které netřeba mísit: Recept mám od proslulé pekařky, upečete z něj cokoli !
- Máma mě naučila připravovat tyto křehké tvarohové rolky: Elegantní a velmi chutné!