Tento recept je od špičkového dietologa : detoxikuje játra, ničí nemoci a na hubnutí je lepší než pilulky ! Stačí 1 syrová červená řepa, 2 mrkve, 1 jablko

2388
Sdílejte

Postup:

Odšťavněte nebo rozmixujte všechny 3 složky a nápoj nechte odstát hodinu, aby se uvolnily všechny důležité živiny. Poté vypijte. Pijte každý den místo jednoho jídla, nejlépe místo večeře.

Tento nápoj je ideální i pro lidi, kteří dodržují přerušovaný půst. Poslední studie prokázaly enormní přínos pro zdraví přerušovaného půstu, protože během přestávek v jídle, když přestaneme tělu dodávat glukózu, sáhne po tukových rezervách.

Pokračování na další straně

Výhody červené řepy

Betacyaninů – látka obsažená v červené řepě pomáhá vyplavovat z těla toxiny, pomáhá léčit choroby žlučníku, dny a snižuje hladinu cholesterolu. Červená řepa je bohatá na vitamíny B1, B2, C a kyselinu listovou , která je pro organismus mimořádně prospěšná. Obsahuje aminokyseliny potřebné pro vývoj a údržbu svalové tkáně. Obsahuje také jód , o kterém je známo, že dokáže zázraky se štítnou žlázou. Šťáva z červené řepy navíc snižuje krevní tlak a předchází tak infarktu a kardiovaskulárním chorobám.

 

Kam dál?

S přelomovým objevem přišel tým vědců z Číny. Stačí trocha krve a za pár minut lze odhalit rakovinu

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

Další články