Salát z červené řepy: Připravuje se rychle a celá rodina je sytá – musí být na stole pravidelně !

9586
Sdílejte

3. Malou část řepy odložte stranou.

4. Červenou řepu smícháme s cibulí.

5. Vejce nakrájejte nebo nastrouhejte.

6. Tři česnekové stroužky přetlačte a smícháme s červenou řepou.

7. Smíchejte červenou řepu, cibuli, vejce, dochuťte majonézou podle chuti a vložte do salátové mísy.

8. Posypte zbytkem červené řepy, kterou jste odložili bokem a rovnoměrně ji uhlaďte.

9. Nezapomeňte salát osolit a podle chuti přidat koření.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články