Salát z červené řepy: Připravuje se rychle a celá rodina je sytá – musí být na stole pravidelně !

7742
Sdílejte

sůl a pepř podle vkusu;

smažená cibule, 1 ks.

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Řepu nastrouhejte.

2. Cibuli nakrájejte na půl kroužky a osmažte je do zlatova na rostlinném oleji.

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články