Pikantní polévka podle mistra šéfkuchaře, kterou uvaříte už za 20 minut! Luxusní oběd i vydatná večeře pro všechny gurmány.

2495
Sdílejte

Do vařící vody přidejte oba bujony, nechte rozpustit, přisypte čočku a všechnu nakrájenou zeleninu (brokolici a špenát zatím nepřidávejte). Přidejte bobkový list a vařte, dokud čočka nezměkne podle vaší chuti.

Mezi tím si spařte brokolici i špenát a hned je ochlaďte. Takto připravené je vložte do hotové polévky, nechte prohřát a servírujte.

Polévku ozdobte řeckým jogurtem ochuceným citronovou šťávou. Dobrou chuť.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články