Pikantní polévka podle mistra šéfkuchaře, kterou uvaříte už za 20 minut! Luxusní oběd i vydatná večeře pro všechny gurmány.

2323
Sdílejte

Do vařící vody přidejte oba bujony, nechte rozpustit, přisypte čočku a všechnu nakrájenou zeleninu (brokolici a špenát zatím nepřidávejte). Přidejte bobkový list a vařte, dokud čočka nezměkne podle vaší chuti.

Mezi tím si spařte brokolici i špenát a hned je ochlaďte. Takto připravené je vložte do hotové polévky, nechte prohřát a servírujte.

Polévku ozdobte řeckým jogurtem ochuceným citronovou šťávou. Dobrou chuť.

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články