Otec říká své dvouměsíční dceři „Miluji tě“: Ona za pár sekund zareaguje na nezaplacení – nic podobného jste ještě neviděli! (VIDEO)

2107
Sdílejte

Co dokáže dvouměsíční kojenec? Většina z vás správně odpoví, že téměř nic. Spí, leží, dívá a saje mateřské mléko. Někteří dvouměsíční kojenci se jen pozvolna začínají ohlížet a zkoumat svět. Právě proto jsou videa s miminky, která předvedou na svůj věk něco nepředstavitelné, tolik populární. Nejinak je tomu u videa pyšného tatínka, kterému jeho roztomilá holčička řekne to, co chce tolik slyšet! Dvouměsíční děti přece nemluví! Co umí dítě ve 2 měsících věku?

V poloze na bříšku se pomalu protahuje, ví už držet hlavičku malou chvíli, aktivnější děti se snaží přetočit z bříška na záda. Ručičky mají stále ještě sevřené v pěstičku, ale snaží se už uchopit nabízený prst. Děti v tomto věku už umí zaostřit na některé předměty nebo různé hrany. Mají zájem, při zvuku otočí hlavu za zvukem. A také umí vydávat jiný zvuk než pláč a pláčem. Ale umí mluvit? Samozřejmě, že neví, ale už v tomto věku mají potřebu komunikovat. Samozřejmě po svém.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články