Odmítl chemoterapii a žil 102 let: Dnes zveřejnil své tajemství! – lékaři jsou bez slov

12056
Sdílejte

Tehdy ho napadlo, že vyhledá lékaře, kteří mu kdysi řekli jeho smrtelnou diagnózu. Jaké bylo jejich překvapení, když ho viděli před sebou! Byli si jisti, že je už dávno mrtvý. Muž se nakonec dožil krásného věku 102 let a příčinou jeho smrti nebyla rakovina. Pokud máte vy sami nebo někdo z vašich blízkých onkologické nebo jiné závažné onemocnění, může být pro vás příběh tohoto člověka inspirací. Někdy totiž více než invazivní léčba může pomoci i příroda a její síla, spolu s vůlí a vírou.

1. Středomořská strava Tajemství této stravy je zásadní množství ovoce a zeleniny, ideálně z vlastních nebo jiných domácích zdrojů nebo v bio kvalitě.

2. Spánek Je dobré poslouchat vlastní tělo, a pokud jste unaveni i během dne a máte tu možnost, bez výčitek se natáhněte a hodinu nebo dvě se prospěch. Dáte tak tělu šanci si dobře odpočinout a získat sílu.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články