Jaký je postup? Jednoduchý a zcela logický. Základem je vrstva těsta, kterou pomažete polovinou krému. Na ten přijde druhá vrstva vašeho těsta a potom zbytek krému. A je hotovo. Vše můžete dozdobit třeba pomocí drobků z těsta, nebo čímkoliv jiným. Následně dejte svůj dezert na pár hodin do lednice a poté ho už můžete servírovat. Zaujme vás jak svou krásou, tak i chutí.
Kam dál?
- Maminčin recept na neuvěřitelně lahodný koláč „Opilá třešeň“! Úplně se rozplývá na jazyku…
- Z listového těsta už nepeču, toto je jednička: Fantastické těsto na štrůdl z jogurtu – vypadá jako z cukrárny a ta vůně v kuchyni se nedá popsat !
- Tak chutné brambory jste ještě nejedli: Balada na talíři a žádná práce – z jednoho plechu se nají celá rodina !
- Úžasný LUXUSNÍ punčový řez, který překoná všechny zákusky z cukrárny