Jaký je postup? Jednoduchý a zcela logický. Základem je vrstva těsta, kterou pomažete polovinou krému. Na ten přijde druhá vrstva vašeho těsta a potom zbytek krému. A je hotovo. Vše můžete dozdobit třeba pomocí drobků z těsta, nebo čímkoliv jiným. Následně dejte svůj dezert na pár hodin do lednice a poté ho už můžete servírovat. Zaujme vás jak svou krásou, tak i chutí.
Kam dál?
- Výborný salát pro líné: Fantastická chuť a žádná práce!
- Luxusní, nepečený koláč se spoustou ovoce: Nic lepšího neznám!
- Toto je lepší než griliášky: 15-minutové oplatkové řezy bez pečení, vypadají i chutnají úžasně !
- VÁNOČNÍ čokoládové kuličky za 5 MINUT: V obchodě už sladkosti nekupuji, toto připravím bleskově a chutnají milionově !!