Jaký je postup? Jednoduchý a zcela logický. Základem je vrstva těsta, kterou pomažete polovinou krému. Na ten přijde druhá vrstva vašeho těsta a potom zbytek krému. A je hotovo. Vše můžete dozdobit třeba pomocí drobků z těsta, nebo čímkoliv jiným. Následně dejte svůj dezert na pár hodin do lednice a poté ho už můžete servírovat. Zaujme vás jak svou krásou, tak i chutí.
Kam dál?
- Delikátní předkrm pro slavnostní stůl: Každý si tuto vynikající sýrovou rolku hned zamiluje!
- Rozmixujte jedno SALKO, zavařené broskve a dejte chladit: O tuto pochoutku bude u vás doma bitva!
- Recept na úžasně šťavnaté Prezidentské řízky. Měkoučké masíčko s bohatou oblohou, na jednom pekáči!
- Cukrářka mi poradila trik, jak udělat krém na zdobení z obyčejné VODY: Perfektně drží a nikdo nevěřil, že není ze smetany !