Jaký je postup? Jednoduchý a zcela logický. Základem je vrstva těsta, kterou pomažete polovinou krému. Na ten přijde druhá vrstva vašeho těsta a potom zbytek krému. A je hotovo. Vše můžete dozdobit třeba pomocí drobků z těsta, nebo čímkoliv jiným. Následně dejte svůj dezert na pár hodin do lednice a poté ho už můžete servírovat. Zaujme vás jak svou krásou, tak i chutí.

Kam dál?
- Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!
- Nejlepší nepečený „Raffaello“ dezert – Lahodný a vláčný jako obláček a není s ním žádná práce
- Rychlé a fantastické VÁNOČNÍ nepečené koláčky: Žádná mouka, žádná vejce ani trouba – ze stolu zmizí do 1 minuty!
- MAKOVÝ ZÁKUSEK s citronem. Zamiluje si ho opravdu každý







