Nakládané zelí dle staročeského receptu z Moravy si musíte ihned uložit: Tenhle recept byl objeven po 114 letech zakopaný v zemi ve flašce od vína !

9419
Sdílejte

3. Následně zelí a mrkev vložte do přibližně třílitrové skleněné nádoby.

4. Jednotlivé proužky na sebe rovnoměrně vrstvěte a zelí pravidelně prokládejte mrkví či další zeleninou.

5. Zeleninu na sebe klaďte co nejtěsněji, aby se jí do sklenice vešlo co nejvíce.

6. Následně přiveďte k varu dostatečné množství vody, takové, aby vám poté stačilo na zalití veškeré zeleniny, sklenice musí být plná až po hrdlo.

7. V horké vodě rozpusťte sůl a cukr a ještě horkým nálevem poté zeleninu ve sklenice přelijte. Sklenici pevně uzavřete a vložte do chladu a temna.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články