Křehoučké vepřové řízky na hořčici: Kdo chce rychlý a fantasticky chutný oběd, ať se drží jen tohoto receptu !

28533
Sdílejte

Vybereme na talíř.

Na výpeku osmažíme cibuli a přidáme 2 špetky červené papriky.

Na zpěněnou cibuli dáme zataženo plátky masa a promícháme, přikryjeme pokličkou a dusíme asi 35 minut.

Maso občas promícháme a podlijeme trochou horké vody a já doporučuji přidat i trochu bílého vína , aby se nám vytvořila šťáva. (Nesmíme dát najednou hodně vody, neboť maso by ztvrdlo). Nakonec můžeme maso vybrat a šťávu rozmixovat, pokud vám nevadí kousky cibulky, mixovat nemusíte.

Recept pokračuje na další straně

Podáváme se šoupání bramborami, bramborovou kaší, případně s paření knedlíkem.

 

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články