Křehoučké vepřové řízky na hořčici: Kdo chce rychlý a fantasticky chutný oběd, ať se drží jen tohoto receptu !

31035
Sdílejte

voda

Volitelné bílé víno

Postup:

Připravíme si potřebné ingredience.

Maso zlehka naklepeme az obou stran, osolíme a opepříme a potřeme hořčicí.

Recept pokračuje na další straně

V kastrolu si rozpálíme olej a vložíme maso a prudce z obou stran osmažíme tak, aby se maso zatáhlo .

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články