Jemný mléčný krém do všech zákusků a koláčů: Za pár korun máte náplň do dezertů jako od profi cukráře !

12040
Sdílejte

vanilkový cukr podle chuti.

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Mléko utřeme s moukou a metličkou nebo mixérem utřeme na nízkých otáčkách do hladka.

2. Hmotu dáme na sporák a za stálého míchání do zhoustnutí uvaříme krém na středním ohni.

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články