Jemný mléčný krém do všech zákusků a koláčů: Za pár korun máte náplň do dezertů jako od profi cukráře !

17986
Sdílejte

vanilkový cukr podle chuti.

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Mléko utřeme s moukou a metličkou nebo mixérem utřeme na nízkých otáčkách do hladka.

2. Hmotu dáme na sporák a za stálého míchání do zhoustnutí uvaříme krém na středním ohni.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články