Jemný mléčný krém do všech zákusků a koláčů: Za pár korun máte náplň do dezertů jako od profi cukráře !

3358
Sdílejte

3. Přidejte vanilin podle chuti, promíchejte .

4. Stáhneme z plamene, přikryjte a za občasného míchání nechte 40 minut odstát.

Recept pokračuje na další straně

5. Změklé máslo vyšleháme do pěny a po částech přidejte do krému, který vyšlehejte do vzdušné a homogenní hmoty.

Tip: na základě tohoto krému si můžete připravit i čokoládový krém přidáním 1 – 2 polévkových lžic kakaa.

Pokud máte rádi krémovější chuť, přidejte mascarpone nebo zakysanou smetanu . I do tohoto krému můžete přidat různé přísady: kousky čokolády, ořechy, ovoce. Krém perfektně drží tvar, takže jej lze použít do rohlíků, koláčů, pečiva a jiných dezertů.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články