Jemný mléčný krém do všech zákusků a koláčů: Za pár korun máte náplň do dezertů jako od profi cukráře !

17986
Sdílejte

Velmi často je to právě krém, který hraje v koláčích a zákuscích hlavní roli. Dnes vám nabízíme recept na dokonalý krém, který je ideální pro jakýkoliv studený dezert, zákusek i koláč.

Potřebujeme:

mléko – 250 ml;

cukr kr. – 100 g;

máslo – 200 g;

mouka hladká – 2,5 lžíce;

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články