Jako dech jemné jogurtové pečivo – ideální ke kávičce: Vydrží měkoučké i třetí den !

6698
Sdílejte

Největší kus těsta rozválíme a necháme vcelku, jednu polovinu nařízneme a srolujeme.

Stočíme do tvaru šneka a uložíme do středu.

Nyní přikryjeme fólií a necháme ještě podkynout pár minut.

Recept pokračuje na další straně

Nyní potřeme pudinkem – můžete použít také bílý slazený pudink.

Ještě na pár minut necháme podkynout přikryté, dokud se nám vyhřeje trouba.

V troubě vyhřáté na 180-190 stupňů pečeme dozlatova.

Po upečení potřeme rozpuštěným máslem a posypeme sekanými ořechy.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

 

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články