Jako dech jemné jogurtové pečivo – ideální ke kávičce: Vydrží měkoučké i třetí den !

5667
Sdílejte

Největší kus těsta rozválíme a necháme vcelku, jednu polovinu nařízneme a srolujeme.

Stočíme do tvaru šneka a uložíme do středu.

Nyní přikryjeme fólií a necháme ještě podkynout pár minut.

Recept pokračuje na další straně

Nyní potřeme pudinkem – můžete použít také bílý slazený pudink.

Ještě na pár minut necháme podkynout přikryté, dokud se nám vyhřeje trouba.

V troubě vyhřáté na 180-190 stupňů pečeme dozlatova.

Po upečení potřeme rozpuštěným máslem a posypeme sekanými ořechy.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

 

Kam dál?

Francouzský krémeš z listového těsta! LEHKÁ PŘÍPRAVA a lahodná chuť!

Tento salát dělám vždy na svátky. Je to rychlé, krásně to vypadá a chutná úžasně!

Neodolatelné, domácí buchty plněné marmeládou: Tradiční chuť, která pohladí duši i žaludek!

Stačí jen 15 minut a svařák bez alkoholu je hotový. Skvělá varianta pro těhotné či abstinenty

Vánoční dezert za 10 minut! BEZ PEČENÍ!

Další články