Jako dech jemné jogurtové pečivo – ideální ke kávičce: Vydrží měkoučké i třetí den !

4215
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Teplé mléko smícháme v misce s droždím a cukrem. Přidáme vejce, olej a rozmícháme.

Do těsta postupně přidáváme mouku, přidáme i máslo a vypracujeme jednotné těsto. Aby se s těstem lépe pracovalo, můžete si ruce zlehka potřít olejem.

Těsto přikryjeme fólií a necháme na teplém místě vykynout.

Vykynuté těsto.

Těsto rozdělíme na menší bochánky – jeden bochánek necháme o trochu větší.

Recept pokračuje na další straně

Bochánky rozválíme na oválný tvar a rozdělíme na polovinu, jednu část nařízneme a následně stočíme do tvaru rohlíku.

Ukládáme do vymazané formy, střed necháme volný.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články