Jako dech jemné jogurtové pečivo – ideální ke kávičce: Vydrží měkoučké i třetí den !

6616
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Teplé mléko smícháme v misce s droždím a cukrem. Přidáme vejce, olej a rozmícháme.

Do těsta postupně přidáváme mouku, přidáme i máslo a vypracujeme jednotné těsto. Aby se s těstem lépe pracovalo, můžete si ruce zlehka potřít olejem.

Těsto přikryjeme fólií a necháme na teplém místě vykynout.

Vykynuté těsto.

Těsto rozdělíme na menší bochánky – jeden bochánek necháme o trochu větší.

Recept pokračuje na další straně

Bochánky rozválíme na oválný tvar a rozdělíme na polovinu, jednu část nařízneme a následně stočíme do tvaru rohlíku.

Ukládáme do vymazané formy, střed necháme volný.

Kam dál?

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Nejlepší domácí chléb: 2 recepty, které si zamilujete!

Kefírové langoše – nadýchané těsto, které vydrží v chladničce několik dní

Jablečný vichr: Koláč, který zmizí ze stolu rychleji, než stihne vychladnout!

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Další články