Jako dech jemné jogurtové pečivo – ideální ke kávičce: Vydrží měkoučké i třetí den !

6492
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Teplé mléko smícháme v misce s droždím a cukrem. Přidáme vejce, olej a rozmícháme.

Do těsta postupně přidáváme mouku, přidáme i máslo a vypracujeme jednotné těsto. Aby se s těstem lépe pracovalo, můžete si ruce zlehka potřít olejem.

Těsto přikryjeme fólií a necháme na teplém místě vykynout.

Vykynuté těsto.

Těsto rozdělíme na menší bochánky – jeden bochánek necháme o trochu větší.

Recept pokračuje na další straně

Bochánky rozválíme na oválný tvar a rozdělíme na polovinu, jednu část nařízneme a následně stočíme do tvaru rohlíku.

Ukládáme do vymazané formy, střed necháme volný.

Kam dál?

FIT salát plný chuti: Bez majonézy, bez zbytečných kalorií – ideální při dietě!

Nejlepší tvarohový koláč s pudinkem – jednoduchý recept, který zvládne každý a chutná fantasticky!

Křupavé bramborové placky se šunkou a sýrem – bez mouky a vajec, hotové za 15 minut!

Zapomeňte na klasiku: Tyto cuketové karbanátky vás ohromí!

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Další články