Jako dech jemné jogurtové pečivo – ideální ke kávičce: Vydrží měkoučké i třetí den !

6675
Sdílejte

Vynikající recept podle cukrářky Wasafat Lalla Fatima. Vyzkoušejte toto jemné jogurtové pečivo, které se doslova rozpadá na jazyku. Je jako dech!

Potřebujeme:

7 sklenic hladké mouky 700 gr

Čajová lžička soli

1 a 1/2 lžíce sušeného droždí

1 vejce

Dvě sklenice mléka 300 ml

Ne plný pohár cukru 100 gramů

Dvě polévkové lžíce rostlinného oleje

Lžíce másla 70 g.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články