Jaké rty máte a co o vás prozradí? Budete skutečně překvapení!

1175
Sdílejte

Charakteristika : Máte výraznější spodní ret? Pak jste jako ta loďka. Potřebujete cítit vítr ve vlasech, širé moře svobody a možnost plavat, kam se vám zachce. Zkrátka, nenarodili jste se proto, abyste každý den seděli osm hodin v kanceláři a ťukali do počítače. Na to jste moc energičtí. Máte rádi nové výzvy, dobrodružství. Klidně budete pracovat dvanáct hodin denně a jíst špagety, jen když budete mít pocit, že se ve vašem životě „něco děje“.

Pusa jako malina

Charakteristika : Jste majiteli těchto rtů? Vaší hlavní prioritou je vlastní prospěch, pohodlí a spokojenost. Ale proč by vám to měl někdo zazlívat? Vždyť když se člověk dobře postará sám o sebe, alespoň nevisí na krku ostatním. A to je také bonus. Přestože na někoho můžete působit jako sobci, zdání klame. Svou rodinu a přátele milujete. V potížích je vyslechnete a podáte jim pomocnou ruku. Ale nikdo po vás nemůže chtít, abyste obětovali na svůj úkor. Pro sebe jste vždy číslo jedna!

Úzký úsměv

Kam dál?

Jak funguje váš mozek ? Zákeřná optická iluze dokáže odhalit jak na tom jste. Zjistit byste to měli podle zvířete, které dokážete rozpoznat ve spleti černobílých vzorů

Test: Vyberte si jeden pár bot a zjistěte, čím jste výjimečná !

Ani vysokoškoláci nemohou na této fotografii najít vetřelce. Pouze 6 % našlo do 5 sekund odpověď

Logický úkol, který se na první pohled zdá snadný, ale není!

Rozhodněte se, který lapač snů se vám líbí nejvíce, abyste zjistili, co přinese budoucnost

Další články