Jaká je kletba vašeho znamení zvěrokruhu? Odhalíme břemeno, které nesete na svých bedrech celý život!

2251
Sdílejte

Váhy, štír a střelec

Váhy, štír a střelec Váhy jsou dětmi harmonie a míru, kteří snadno získávají přátelé, ale nedokáží je všechny udržet. Jsou diplomatičtí, čestní, ale nedokáží vždy vyjádřit, co si myslí. Často se tak odcizují od ostatních, což je velká škoda. Štír je prokleté a pomstychtiví znamení, od kterého se lidé kvůli jeho agresi snadno odvrátí. Pokud se naštve a vztek, pak jeho hlavní zbraní bývá právě pomsta. Pozor na něj, umí být dost nebezpečný. Střelec je velmi zajímavé znamení, které je vzrušující a dobrodružné zároveň. Jeho spontánnost je jeho podstatou a je vždy odsouzen na tváři neznámého a nejistého vlka, od něhož nikdo neví, co čekat.

Kozoroh, Vodnář a ryba Kozoroh je přemýšlivý a prozíravý člověk, který rád každému pomáhá. Miluje bez přemýšlení a má silnou finanční podporu. Prokletí je pocit, že bez ohledu na to, kolik vydělá, bude mít vždy pocit, že je to málo. Vodnář je temperamentní a miluje setkávání a navazování nových přátelství. Nerad vystupuje ze své zóny a pohodlí a pokud se necítí v bezpečí, může se uzavřít do sebe. Pak už s ním ni neuděláte, musí jedině sám. Ryba stále plave nad mraky je plná myšlenek a tužeb, ze kterých si polovinu ani nemusí uvědomit. Je to takový snílek, který dokáže málokdy naplnit všechny své touhy a je s ním někdy těžké žít.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články