Jaká je kletba vašeho znamení zvěrokruhu? Odhalíme břemeno, které nesete na svých bedrech celý život!

2251
Sdílejte

Beran, býk a blíženci Na světě je málo lidí jako Beran, protože ti přicházejí s něčím novým a jsou schopni učinit opatření, aby se věci staly skutečností. Musí však překonat mnoho utrpení nad svými ambicemi. Neustále jsou obklopeni pokryteckými, závistivými a špatnými lidmi. Býk je vznětlivá a těžko pochopitelná povaha, kterou je rozhodně dobré mít vedle sebe. Hlavně ten, kdo potřebuje duchovní podporu, býka využije. Někdy dokáže pomoci i lidem, kteří si to ve skutečnosti vůbec nezaslouží. Blíženci jsou silné, racionálně uvažující a komunikativní osoby, které s ostatními snadno navazují přátelství a vztahy pro ně nejsou problém. Problém je, že ne všechny vztahy mohou trvat delší dobu a neustále tak hledají duchovního partnera a cítí se tak sám.

Rak, lev a panna Rak je mimořádně citlivá osoba, i když se to na první pohled nemusí vůbec zdát. Jeho kletbou je, že je příliš citlivý a v lásce naivní. Často tak bývá zraněn a zklamán od svých nejbližších. Je třeba se tomu trochu vzepřít. Lev je velmi silná osobnost, která získá uznání kdekoliv, kam přijde. Nicméně i tak se jedná o poměrně zavřenou osobnost, která má tu smůlu, že nikdy nepozná štěstí v lásce. Snadno se zamiluje, ale vztah brzy skončí. Panna je perfekcionista a je zároveň velmi inteligentní osoba. Člověk nikdy neví, co od panny čekat a její kletba spočívá v tom, že je pro lidi velmi těžké ji mít rád. Z toho důvodu je uvnitř snadno zranitelný.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články