Jablečný vichr s čokoládou a zakysanou smetanou: Úžasně šťavnatý koláč z hrnečku – Nejlepší dezert z jablek !

20931
Sdílejte

Postup:

Jablka očistíme, nastrouháme nahrubo (cca 700g). V misce smícháme všechny suroviny : mouku, cukr, mléko, olej, vejce, skořicí, kakao (nemusíme), jedlou sodu, prášek do pečiva.


Přidáme i jablka a spojíme . Větší plech (cca30x40) si vyložíme pečícím papírem, vylijeme těsto a pečeme při teplotě 180 ° C přibližně 30 minut. Pokud máme menší plech, koláček bude vyšší, pečeme déle při nižší teplotě 170 ° C, aby se propekl.

Recept pokračuje na další straně

Po upečení ho potřeme libovolným džemem a polijeme rozpuštěnou čokoládou smíchanou se zakysanou smetanou.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články