Experiment v kuchyni se rozhodně povedl. Nakrájela mrkev, smíchala ji s černou kapustou a povařila. Pak to zasypala parmazánem a za 20 minut servírovala luxusní polévku!

2131
Sdílejte

Do hrnce nalijte vodu, přiveďte k varu, vložte bujon, nechte rozpustit a přidejte nakrájená rajčata a bylinky. Vařte za občasného míchání 10 – 15 minut. Poté do vývaru přidejte orestovanou zeleninu, čočku a kapustu nakrájenou na proužky a vařte ještě 8 minut.
Nakonec polévku dochuťe solí a pepřem. Můžete servírovat.

Italská polévka báječně chutná posypaná parmazánem.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články