Experiment v kuchyni se rozhodně povedl. Nakrájela mrkev, smíchala ji s černou kapustou a povařila. Pak to zasypala parmazánem a za 20 minut servírovala luxusní polévku!

1832
Sdílejte

Do hrnce nalijte vodu, přiveďte k varu, vložte bujon, nechte rozpustit a přidejte nakrájená rajčata a bylinky. Vařte za občasného míchání 10 – 15 minut. Poté do vývaru přidejte orestovanou zeleninu, čočku a kapustu nakrájenou na proužky a vařte ještě 8 minut.
Nakonec polévku dochuťe solí a pepřem. Můžete servírovat.

Italská polévka báječně chutná posypaná parmazánem.

Kam dál?

Vánoční pečení: Lahodné išlerky, které nesmějí chybět ani u vás doma!

5 druhů Vánočního cukroví z jedné směsi! Pochutná si opravdu každý a za pár minut máte napečené na celé svátky

Domácí FERRERO kuličky! Jednoduchá dobrota na každý vánoční stůl…

Jak si vyrobit domácí máslo ? Chuť je božská : stačí 1 ingredience a 15 minut

Nejlepší recept na FALEŠNÉ DOMÁCÍ TIRAMISU: Když ho jednou vyzkoušíte, už ho jinak dělat nebudete!

Další články