Experiment v kuchyni se rozhodně povedl. Nakrájela mrkev, smíchala ji s černou kapustou a povařila. Pak to zasypala parmazánem a za 20 minut servírovala luxusní polévku!

2129
Sdílejte

Polévka je grunt a v sychravém počasí je báječným prostředkem pro zahřátí celého vašeho těla. Pokud máte rádi italská jídla, vyzkoušejte báječnou „zupu,“ na kterou vám dnes přinášíme recept. Příprava je víc než snadná a dá se říct, že tato polévka je přímo vitamínová bomba. Posílí vaši imunitu a díky své chuti vás nabije pozitivní energií. A když ji naservírujte s čerstvým pečivem, získáte vydatné hlavní jídlo i skvělou večeři.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články