Famózní mini větrníky s čokoládovou a vanilkovou náplní skvěle vypadají i chutnají

8183
Sdílejte

Až budete mít hotové krémy, pusťte se do plnění mini větrníčků. Korpusy opatrně ostrým nožem rozřízněte vejpůl a na spodní díl navrstvěte s pomocí cukrářského sáčku nejprve vanilkový a pak čokoládový krém. Větrník přiklopte vrchním dílem korpusu. Takto naplňte všechno těsto. Větrníky dejte vychladit do lednice a poté podávejte posypané moučkovým cukrem. Dobrou chuť!

Kam dál?

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Fenomenální řezy bez pečení z bebe sušenek s extra čokoládovou náplní!

Recept na šampaňský dezert: Dokonalé spojení nadýchané piškoty, ovoce a želé!

Bezvadný TVAROHOVÝ KOLÁČ, který nikdy nespadne! Jednoduchý recept, který zvládne každý

Další články