Domácí pizza za pár minut: Křehká, šťavnatá a plná vitamínů. Recept, který zvládne každý začátečník. Pozvěte ke stolu i tchyni!

2662
Sdílejte

Připravenou pizzu pečte cca 15 – 20 minut dozlatova. Před koncem pečení posypte nakrájenou, nebo nastrouhanou mozzarellou a nechte sýr lehce roztavit.

Pizza nikdy nezklame. Zvláště ta, kterou si připravíte sami doma. Dáte si taky kousek?

Tip
Pokud máte rádi, přidejte před koncem pečení spolu se sýrem bazalkové pesto.

Kam dál?

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Dort Kinder bez pečení, který si zamilují malí i velcí!

Koláčky z listového těsta. Jsou velmi oblíbené na švédských stolech, u pekařů nebo jako rychlá svačinka mezi jídly

Zapomeňte na kupované zmrzliny! Tato domácí zmrzlina je jednoduchá, rychlá a neskutečně lahodná

Lahodné, nadýchané a ovocné: Vyzkoušejte meruňkové kostky jako z cukrárny!

Další články