Domácí pizza za pár minut: Křehká, šťavnatá a plná vitamínů. Recept, který zvládne každý začátečník. Pozvěte ke stolu i tchyni!

3117
Sdílejte

Připravenou pizzu pečte cca 15 – 20 minut dozlatova. Před koncem pečení posypte nakrájenou, nebo nastrouhanou mozzarellou a nechte sýr lehce roztavit.

Pizza nikdy nezklame. Zvláště ta, kterou si připravíte sami doma. Dáte si taky kousek?

Tip
Pokud máte rádi, přidejte před koncem pečení spolu se sýrem bazalkové pesto.

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články