Domácí pizza za pár minut: Křehká, šťavnatá a plná vitamínů. Recept, který zvládne každý začátečník. Pozvěte ke stolu i tchyni!

2823
Sdílejte

Plechy potřete olejem. Odpočinuté těsto si rozdělte na dva díly a přendejte na plechy. . Dlaně si potřete olejem a těsto několikrát přeložte přes sebe, otočte a vytvarujte do tvaru oválu. Přikryjte a opět nechte kynout, dokud se vám nerozehřeje trouba na 230 °C.

Mezi tím si nakrájejte rajčata, cuketu a olivy na plátky, cibuli na čtvrtky. Vykynuté těsto roztáhněte po celé ploše plechu. Vytvarujte vyvýšené okraje, potřete rajčatovým pyré obložte připravenou zeleninou a olivami. Podle potřeby posolte.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články