Domácí pizza za pár minut: Křehká, šťavnatá a plná vitamínů. Recept, který zvládne každý začátečník. Pozvěte ke stolu i tchyni!

1840
Sdílejte

Plechy potřete olejem. Odpočinuté těsto si rozdělte na dva díly a přendejte na plechy. . Dlaně si potřete olejem a těsto několikrát přeložte přes sebe, otočte a vytvarujte do tvaru oválu. Přikryjte a opět nechte kynout, dokud se vám nerozehřeje trouba na 230 °C.

Mezi tím si nakrájejte rajčata, cuketu a olivy na plátky, cibuli na čtvrtky. Vykynuté těsto roztáhněte po celé ploše plechu. Vytvarujte vyvýšené okraje, potřete rajčatovým pyré obložte připravenou zeleninou a olivami. Podle potřeby posolte.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články