Takovou přípravu jednohubek ještě neznáte. Z několika málo surovin vykouzlila takovou krásu, kterou byla škoda sníst. Nakonec nezbyl ani drobeček.

3105
Sdílejte

Postup práce

Na jeden plátek chleba namažte majonézu, položte plátek sýra a opět majonézu. Na tu položte plátek druhého chleba, opět potřete majonézou a na tu položte plátek šunky.

Sendvič zabalte do potravinové fólie, zatižte a vložte do lednice na několik hodin uležet.
Ze ztuhlého sendviče vykrajujte malými tvořítky různé tvary. Pokud žádná nemáte, stačí vám ostrý nůž, kterým vykrájejte např. čtverečky, nebo trojúhelníčky. Můžete servírovat.

Chuťovky podávejte ozdobené bylinkami. Lahoda pro pohled i mlsný jazýček.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články