Česká misska potratila v 6.měsíci: Smutné FOTO s mrtvým synkem !

3880
Sdílejte

Třetí nejkrásnější Češka se namísto světové soutěže připravovala na roli matku. S partnerem Lukášem Vlačuhom, známým jako ,, Laky Royal „, se těšili na společného potomka, přičemž kráska nacházela již v 6. měsíci těhotenství. O to více před pár hodinami překvapila fanoušky smutnou zprávou, která ji zdrvila.

Natálie Kočendová skončila v soutěži Miss Czech Republic na třetím místě, díky čemuž se měla připravovat na světovou soutěž krásy Miss International. Její plány se ale velmi rychle změnily, protože ještě před finále otěhotněla. Roli matky považovala za důležitější a s radostí přihlížela, jak jí rostlo bříško.

Kam dál?

Dagmar Patrasová se po delší době rozhodla oslovit své fanoušky na sociálních sítích a všem vytřela zrak: Bohyně, psali jí

Markéta Pekarová Adamová oslavila své čtyřicáté narozeniny

Roman Skamene oslavil 70. narozeniny. Z jeho důchodu vám spadne brada!

Ministryně obrany Jana Černochová se pochlubila nákupem dvou letounů za 11,3 miliardy. Načasování této novinky není zrovna dvakrát šťastné, všimli si lidé

Zdeněk Godla zuří: Během návštěvy supermarketu v Chomutově okradli jeho manželku. To je vrchol, když Rom oloupí Roma, běsní.

Další články