Hvězda filmu Fontána pro Zuzanu: Takto se změnila po desítkách let !

4323
Sdílejte

Právě v těchto dnech přichází do slovenská kin nový český film Ženská pomsta, který hovoří příběh o třech manželkách s nevěrnými partnery. Na komedii se kromě známého režiséra Dušana Rapoš autorsky podílela i jeho polovička Eva Vejmělková, nezapomenutelná herečka z trilogie Fontána pro Zuzanu.

„Velmi bych si přála, aby do kina přišli ženy všech generací a podívali se společně s námi na problém nevěry z humorného nadhledu, protože lepší než slaný pláč, je sladká pomsta. A nepřiberete z ní … “ zve do kina Eva Vejmělková, která je nejen scénáristkou příběhu o třech podvádění manželky, ale i jednou z hlavních protagonistek. Po boku Jany Paulovy a Mahuleny Bočanové vytvořila film o ženském přátelství, které vznikne na základě podobného životního zklamání.

Zatímco slovenský diváci si Evu pamatují především jako éterickou plavovlásku z filmů Fontána pro Zuzanu, 21 let od uvedení závěrečného třetího pokračování proteklo už hodně vody. Dnes 51-letá rodačka z Karviné působí na filmovém plátně už jen výjimečně, přičemž se dlouhá léta věnuje psychologii. Tu vystudovala na Univerzitě Palackého v Olomouci.

Kam dál?

Koalice a ANO se shodly na zvyšování věku odchodu do důchodu

Anička Slováčková uvažuje o svatbě. Těší se, až bude jednoho dne procházet svatební uličkou!

Vláda schválila další finanční prostředky na nákup dělostřelecké munice pro Ukrajinu

Agáta Hanychová opět u soudu. Tentokrát se svým bývalým partnerem Jakubem Prachařem kvůli jejich dceři Mie

Herec Oldřich Kaiser se rozhodl prodat svou milovanou chalupu. Kupec zdědí naštvané sousedy

Další články