Bleskurychlý nepečený piškotový zákusek s broskvemi nadchne každého milovníka ovoce

14168
Sdílejte


Jak postupovat při přípravě piškotového dortu?
Nejprve si připravte smetanový krém. Toho docílíte tak, že si ušleháte smetanu do tuhého stavu a postupně do ní vmícháte moučkový cukr. Použít lze i ztužovač šlehačky, aby byla náplň opravdu hustá.

K ruce si následně vezměte kulatou formu na dort a na její dno vyskládejte kakaové piškoty. Ty pokapejte trochou šťávy z broskvového kompotu a potřete je třetinou smetanové náplně.Na rovnoměrně rozetřený krém pak navrstvěte vanilkové piškoty, pokapejte broskvovou šťávou, rozložte plátky broskví a opět na neste vrstvu smetany.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články