Vepřové maso s majoránkovými bramborami: Geniální oběd za 30 minut a nemusíte řešit ani večeři !

3732
Sdílejte

1 cibule

1 hrst hrášku

olej

sůl

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Vepřové maso nakrájíme na kostky . Osmahneme na velké pánvi krátce na másle nebo oleji.

2. Přidáme rozdrcený česnek a najemno nakrájenou cibuli. Přidáme k masu. Ochutíme solí, pepřem, paprikou a majoránkou. Podlijeme vodou a vaříme, dokud se voda nevyvaří.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články