Stačí půl hodina a máte vynikající Pastýřský koláč podle vesnického receptu mého dědečka: Lahůdka, která chutná a dokonale zasytí

3801
Sdílejte

Postup zvládne každý

Nejprve si připravte cibuli. Oloupejte ji a nakrájejte na malé kostičky. Poté si v hrnci rozehřejte trochu oleje, přidejte cibulku a několik minut ji restujte do zlatova.

Dále přidejte mleté maso, které dochuťte solí, pepřem a tymiánem předtím, než se stihne v hrnci zatáhnout. Smažte jej, dokud není maso hnědé a sypké. Na závěr ještě přidejte nastrouhané mrkve a plechovku rajčat.

Celou směs přiveďte k varu a poté stáhněte plamen a duste po dobu dalších 30 minut.

Prozatím budete mít čas na přípravu brambor. Ty uvařte v osolené vodě a oloupejte.

Poté si brambory rozmačkejte do měkka a postupně k nim přidávejte horké mléko, dokud nevznikne hustá kaše. Tu můžete ještě dle chuti vylepšit solí a rozpuštěným máslem. Do hotové kaše přimíchejte nastrouhaný sýr.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články