Stačí půl hodina a máte vynikající Pastýřský koláč podle vesnického receptu mého dědečka: Lahůdka, která chutná a dokonale zasytí

3801
Sdílejte

Za půl hodiny máte hotovo

Troubu si předehřejte na 190 °C a připravte si zapékací misku, které vymažte zbylým máslem. Na dno rozprostřete masovou směs a na ni vrstvíte kaši.

Takto opakujte, dokud nevypotřebujete masovou směs i kaši a máte plnou zapékací misku. Pokud vám ještě zbylo trochu sýra, je možné jej rozprostřít na povrchu, ale není to nutné, uvnitř jej bude dostatek.

Misku dejte zapéct asi na 30 minut. Nechte směs vychladnout a můžete servírovat.

Koláč můžete jíst se salátem nebo jen tak, chutná vždy výtečně. Hodí se dokonce i jako slavnostní jídlo pro návštěvu. Všichni si na něm moc pochutnají a vás jedna porce vyjde skutečně jen na pár korun.Dobrou chuť

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články