Polévka z čerstvého špenátu a křenu: Zažene každou nemoc i kocovinu během pár minut. Rychlá, jednoduchá a neuvěřitelně lahodná.

1553
Sdílejte

Špenát, pažitku, ledové kostky, bujón a 500 ml vody rozmixujte na hladkou kaši. Přeceďte přes jemné sítko do hrnce, přidejte pepř, křen, jogurt a kysanou smetanu. Polévku promíchejte, prohřejte, dle chuti dosolte a servírujte.

Před podáváním posypte polévku křupavými chlebovými krutonky, pažitkou a čerstvým křenem.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články