Pozorně si prohlédněte svou dlaň. Co znamená, když v ní najdete tvar ryby?

2555
Sdílejte

Není tajemstvím, že svou budoucnost i povahové vlastnosti můžete určit díky uspořádání a tvaru čar na dlani. Ať už tomuto způsobu věštění věříte, nebo ne, schválně si pozorně prohlédněte své dlaně. Objevili jste v nich tvar ryby? S ohledem na místo na vaší dlani, na kterém se tento symbol nachází, o sobě můžete zjistit velmi zajímavé věci.

Máte na dlani symbol ryby? Můžete si pogratulovat

Jestli mezi jednotlivými čarami své dlaně najdete tvar ryby, můžete si pogratulovat. Tento symbol v zásadě říká, že navzdory počátečním překážkám vás čeká spokojený život, ve kterém nebudete rozhodně finančně strádat. Zajištěný a úspěšný život si ale musíte nejprve vydobýt. Symbol ryby vám proto dodává energii, ale i moudrost, kterou budete během tohoto dlouhého „boje“ potřebovat.

Tvar ryby byste našli třeba na dlani Jennifer Lopez. Tato úspěšná žena má symbol ryby na Slunečním vrchu, tento symbol mírně ukazuje směrem k Merkurově vrchu. Znamená to, že jde o osobu, která využívá komunikaci, hlasové dovednosti a kreativitu k tomu, aby dosáhla slávy a bohatství.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články