Pozorně si prohlédněte svou dlaň. Co znamená, když v ní najdete tvar ryby?

2554
Sdílejte

Nachází se ve vašem případě symbol ryby na Měsíčním vrchu? Pak dosáhnete úspěchů i velkého uznání v tvůrčí oblasti, která vyžaduje značnou dávku kreativity a fantazie. Když dostanete nutkání vyrazit na cesty, určitě svůj vnitřní hlas poslechněte. Cestováním získáte nové možnosti a změníte svůj život.

Jestliže objevíte symbol ryby na spodní části své dlaně na Neptunově vrchu, jste duchovně zaměřeným člověkem, který se rád drží při zemi. I když ve svém životě dosáhnete uznání a dostatečného finančního zabezpečení, o tyto jistoty vám v prvé řadě vůbec nejde.

Výše jsme si představili symbol ryby, jejíž hlava směřovala vzhůru. Pokud na některých vrcholcích své dlaně objevíte rybu se vztyčeným ocasem a hlavou směřující dolů, o co jde? Znamená to, že váš úspěch v životě se dostaví, ale bude to trvat o něco déle. Další výklad tohoto symbolu u jednotlivých vrchů dlaně pak zůstává stejný.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články