Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

2071
Sdílejte

Povařenou pomazánku nechte chvíli vychladnout a ještě vlažnou natřete na počesnekované topinky. Dobrou chuť.

Pivní pomazánka neuvěřitelně zvýrazní chuť tradičních topinek s česnekem. Chutná však výtečně i na kaiserkách, nebo jiném křupavém pečivu. Dáte si také?

Kam dál?

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: Rychlá a snadná večeře z grilu i topinkovače!

Další články