Když vaří chlap: Delikátní pivní pomazánka chutná s jakýmkoli pečivem. Připravte si za 10 minut lahůdku pro všechny gurmány!

1992
Sdílejte

Povařenou pomazánku nechte chvíli vychladnout a ještě vlažnou natřete na počesnekované topinky. Dobrou chuť.

Pivní pomazánka neuvěřitelně zvýrazní chuť tradičních topinek s česnekem. Chutná však výtečně i na kaiserkách, nebo jiném křupavém pečivu. Dáte si také?

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články