Konečně jsem se vyspala dorůžova. Stačí před spaním udělat tuto jednu věc a budete spát jako v nebíčku

1231
Sdílejte

Čtení touto formou může mít negativní dopad na dobrý a kvalitní spánek. A právě čtení reálné knihy je tím pravým, ideálním prostředkem pro blaho našeho těla i mysli. Výzkumy i v tomto směru došli k závěru, že lidé, kteří těsně před spaním trávili čas na sociálních sítích, byly během následujícího dne mnohem více unavení, než ti, kteří četli knihy.

Vyzkoušejte nahradit večerní sledování televize za zajímavý román, jako jednodušší způsob usínání Zkuste sáhnout namísto televize po knize, a věřte, že je to to nejlepší co můžete pro sebe udělat. Kniha uklidní vaše tělo i mysl, zrelaxujete a zbavíte se stresu. Nemluvě o tom, že se vám bude lépe spát a druhý den se budete cítit soustředěný a plný energie. Samozřejmě, čtení knih přináší s sebou i mnohé jiné výhody. A jak jsme již zmínili, na to vše vám stačí jen pár minut čtení. Tak co, kdo z vás dnes bude usínat s knihou v ruce?

Kam dál?

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Další články