Hřib, který je zabiják rakoviny, najdete ho na každém rohu.V lese ho však nikdo nesbírá

23859
Sdílejte

Taho houba je neoblíbená, lidé ji nesbírají, ale přitom se řadí k houbám, které mají doslova zázračné účinky. Jde o hřib žlučník(hořčák), který je přesnou kopií »praváka«. I když jeho požití může pokrm dost zkazit, pokud jde o jeho léčebné účinky, jde o »zabijáka« rakoviny.

Kdo zná vlastnosti hořčáka, moc dobře ví, že je rychlou pomocí při žaludečních nevolnostech či dokonce při průjmu. Dá se tak zařadit do domácí lékárničky. Hořčák stačí usušit a rozdrtit nebo rozemlít. Po polknutí byť malého množství prášku je chuť výrazně hořká, lze ale práškem naplnit želatinové kapsle, které se dají koupit v lékárně.

Kam dál?

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

Další články