Nastrouhala cuketu, smíchala ji s cukrem a za 20 minut servírovala luxusní moučník. Plech byl prázdný dřív, než řekla dobrou chuť!

2708
Sdílejte

Pracovní postup

Cuketu oloupejte, zbavte semínek a nastrouhejte na jemno. Nechte chvíli stát a potom vymačkejte přebytečnou vodu.

V míse vyšlehejte vejce s cukrem do pěny, přidejte olej, vymačkanou cuketu, promíchejte a nechte cca 5 minut stát. Přidejte mouku prosátou s práškem do pečiva a dobře promíchejte.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články