Nastrouhala cuketu, smíchala ji s cukrem a za 20 minut servírovala luxusní moučník. Plech byl prázdný dřív, než řekla dobrou chuť!

2627
Sdílejte

Pracovní postup

Cuketu oloupejte, zbavte semínek a nastrouhejte na jemno. Nechte chvíli stát a potom vymačkejte přebytečnou vodu.

V míse vyšlehejte vejce s cukrem do pěny, přidejte olej, vymačkanou cuketu, promíchejte a nechte cca 5 minut stát. Přidejte mouku prosátou s práškem do pečiva a dobře promíchejte.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články