150 ml smetany na šlehání (6 polévkových lžic, obsah tuku 30 – 35%)
80 g žloutků (4 ks)
50 g kr. cukru (2 lžíce L. se sklíčkem)
12 g želatiny (2 lžičky) + 60 ml (3 lžíce studené) vody
400 ml smetany na šlehání (1,6 šálky, 250 ml, 30-35% tuku)
50 g tmavé čokolády
50 g mléčné čokolády
50 g bílé čokolády
50 g karamelové čokolády (volitelné)
Postup:
piškot:
Vejce s cukrem vyšlehejte do pěny po dobu 7-10 minut , dokud nevznikne pěny nadýchaná hmota.
Smíchejte mouku, prášek do pečiva, kukuřičný škrob, přidejte kakaový prášek a prosejte přes síto.
Recept pokračuje na další straně
Do vaječné hmoty přidejte rozpuštěné máslo a promíchejte.
Po částech do hmoty přidávejte sypkou směs a jemně pokaždé promíchejte .
Nalijte těsto do formy, vystelte dno formy s fólií. Položte formu na plech na pečení, vyložený papírem.