Nejlepší krém z tvarohu, který se hodí do všech dortů, zákusků a sladkých sklenic: Příprava na 5 minut !

15600
Sdílejte

Tenkým proudem za stálého míchání přidáváme kondenzované mléko a na závěr i tvaroh a koňak.

Recept pokračuje na další straně

Plníme sklenice nebo záviny, případně krém použijeme jako základ pro slavnostní řezy. Stačí přidat barvivo nebo šťávu a máte krásný krém různých barev.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články