Když se ptali, co bude k večeři, řekla filé. Nejprve ohrnuli ret, ale za pár minut už mlaskala celá rodina. Takovovou rybu ještě nejedli!

Sdílejte

 

Pracovní postup

Malý pekáč jemně vymažte máslem. Filety z tresky rozmrazte, osušte, osolte a opepřete. Uložte je do pekáčku.

Podle množství ryb smíchejte majonézu, hořčici a česnek. Směsí potřete filety a položte na ně pár tenkých plátků másla. Povrch posypejte strouhaným tvrdým sýrem a nakonec sušeným, nebo čerstvým tymiánem.

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články