Salátové listy promíchejte s rukolou, nakrájenými ředkvičkami, červenou cibulí a trochou oleje. Naaranžujte na talíři hnízdo, do kterého vložte tenký plátek masa a ozdobte ho červeným pepřem. Přidejte trochu dresinku a posypte krutonky. Dobrou chuť.
Kam dál?
- Mleté maso opekla s rajčaty a bazalkou. Za 30 minut uvařila takovou omáčku, jakou vám nenaservírují ani v té nejlepší italské restauraci!
- Klasické smažené karbanátky už nedělám: Tato chutná sekaná z trouby je mnohem lepší a je s ní méně práce !
- Takový předkrm jste ještě nejedli. Delikatesa pro nejnáročnější, která vás finančně nezruinuje, zato dostane chuťové pohárky přímo do nebe!
- Luxusní dezert z plechu, který zahanbí i větrník: Vypadá krásně, chutná ještě lépe a bude hvězdou každé oslavy !