3. Na vrstvu krému navrstvíme ušlehanou smetanu se ztužovačem. Přikryjeme druhým plátem tak, aby jeho hladší strana byla obrácena vzhůru. Ve vodní lázni připravíme z rozpuštěné čokolády a ze ztuženého tuku polevu a potřeme povrch koláče. Necháme dobře ztuhnout a před podáváním ho pokrájíme Zubkova nožem namočeným ve vroucí vodě na kostky široké asi 7 cm.
Kam dál?
- Stačí 1 vejce, zelí, půl sklenice kefíru a máte perfektní oběd: Takové recepty miluji – žádná práce a hned hotové!
- Neuvěřitelně lahodné masíčko z trouby: Z vepřového karé nedělejte jen řízky a místo nich vyzkoušejte tento skvělý recept !
- Fantastický větrník s jahodami: Od té doby co jsme objevili tento recept, na starou klasiku se již zapomnělo a každý se ptá jen na tento!
- Polévka ze sladkých brambor, kterou si skutečně zamilujete.