Neodolatelné francouzské krémové řezy: Tyto jsou hodné francouzského polibku !

3662
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Listové těsto rozválíme na mírně pomoučeném vále na 2 stejné pláty. Přendáme na dva plechy a v troubě vyhřáté na 200 stupňů upečeme dozlatova. Připravíme žloutkový krém. Sušené mléko rozmícháme ve vodě. Z připraveného mléka odlijeme 200 ml a rozmícháme v něm krémový prášek se žloutky.

2. Směs vlijeme do zbylého mírně vroucího mléka. Za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Cukr vyšleháme s bílky na tuhý sníh a pozvolna zamícháme do uvařeného (horkého) pudinkového krému. Upečený plát položíme na hlubší plech. Rozetřeme horký krém a necháme vychladnout.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články