Kdo zná hrnkové těsto z kyselé smetany, nic jiného už nehledá – bublanina jako chmýří: Připravte si ji hned z dvojité dávky !

4110
Sdílejte

4. Pokud je směs příliš hustá, přidáme trochu vody nebo mléka, abychom docílili lávovitou konzistenci. Směs by měla stékat z vařečky jako láva. Směs nalijeme na plech, který jsme zlehka vymazali olejem a vysypali hrubou moukou nebo strouhankou.

5. Na povrch naskládáme očištěné a osušené jahody , případně jejich můžeme přidat rovnou do těsta, je to na vás.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Další články