Takovou přípravu bublaniny ještě neznáte. Vzala rebarboru a jahody a nasypala to do těsta. Za 15 minut podávala dezert jako z luxusní cukrárny! Nezbyl ani drobek.

3993
Sdílejte

Hotové těsto nalijte do vymazaného a vysypaného středně velkého plechu. Na povrch poskládejte jahody a rebarboru. Posypte skořicovým cukrem a pokud chcete, tak i drobenkou.

Troubu předehřejte na na 180 °C a pečte dozlatova. Hotovou bublaninu nechte na plechu vychladnout a pak nakrájejte.

Bublanina skvěle chutná ozdobená kysanou smetanou.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články